Biztos vagyok benne, hogy a 9. évfolyam megkezdése óta mind gyakrabban foglalkoztat az a kérdés, hogy az alapiskola befejezése után milyen iskolatípuson, és hol folytathatod tanulmányaidat úgy, hogy választásod megfeleljen személyes elvárásodnak, és jövőbeni terveidnek.

Smile

A döntés egyáltalán nem egyszerű, főleg, ha a számba vehető iskolák száma meglehetősen nagy, s ezeket vagy egyáltalán nem ismered, vagy a többségükről csupán néhány barátodtól hallottál. Hiszen biztosan nagyon jól tudod, hogy ha most jól választasz, akkor ezzel megalapozod sikeres jövődet is. De sajnos, ennek a fordítottja is igaz: ha választásod most elhibázott, rossz lesz, akkor ezt a hibát rövid időn belül nagyon nehéz lesz kijavítanod, és egyáltalán nem biztos, hogy a hiba kijavítása még lehetséges lesz.

Kilencedikesek2

videó: https://www.youtube.com/watch?v=kKeH29_h4aA&feature=youtu.be&ab_channel=BrathM%C3%A1ria

Szinte hallom is már az ilyen típusú kérdéseiteket: De hát hogyan válasszak jól és okosan, itt-ott hallottam valami keveset? Na és egyáltalán: Hogyan állapíthatom meg azt, hogy melyik iskolán érdemes továbbtanulnom úgy, hogy az a jövőm szempontjából éppen a legelőnyösebb legyen? És főleg: Találok valakit, aki ebben a nehéz helyzetben is tud nekem jó, és okos tanácsot adni?

palyavalasztas 02.1 tnMegnyugtatlak! Ha ezt a rövid ismertetőt figyelmesen elolvasod, s ha körülböngészed honlapunkat, akkor a helyes választás esélyéhez már nagyon közel is kerültél. Ezt bizonyítandó, engedd meg, hogy ezennel bemutassuk az Alsóbodok-i (Dolné Obdokovce) Magyar Tannyelvű Magán-szakközépiskolát, amely újszerűségével és szakmai színvonalával a mai modern, gazdaságilag legfejlettebb államok követelményrendszerével teljesen azonos jellegű és színvonalú képesítés megszerzésének a lehetőségét kínálja számodra. Ebből a szempontból pedig iskolánk helyzete Szlovákiai viszonylatban is egyedülálló, és konkurencia nélküli. Nem hiszed? Akkor, íme, itt a bizonyíték: 2003. május 15-től iskolánkat az International Education Society (IES) európai központja nemzetközi certifikációval rendelkező iskolává nyilvánította. Ez azt jelenti, hogy ma a mi iskolánk azon kevés olyan vállalkozói és idegenforgalmi szakközépiskolák egyike az országban, amelynek végzős diákjai az IES által kiadott, az egész világon érvényes, angol nyelvű, ú.n. certifikáumot is kapnak a hazai érettségi bizonyítvány mellett! Ez pedig az elérhető legmagasabb szakmai garanciát jelenti. Ezzel a ténnyel vitatkozni nem lehet, és gondolom, a fenti állításom igazságáról ezzel sikerült is végleg meggyőznöm Téged. Ráadásul 2005 júniusától az IES még eggyel magasabb szintű minőségi kategóriába sorolta iskolánkat. Ha ezzel sikerült felcsigáznom az érdeklődésedet, akkor figyelmesen olvass tovább, hogy megtudd, hogy ezen felül még mitől olyan különleges a mi iskolánk.

Miért válasszam ezt a képzést?


Copyright © 2006-2024 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin