Iskolánk 2000. szeptember 2-án nyitotta meg kapuit. Egy évig kihelyezett osztályként működött, majd 2001-ben jogalanyivá vált, azóta működik önálló oktatási intézményként. Teltek múltak az évek, s mára már egy nemzetközileg is elismert intézménnyé nőtte ki magát.

Iskolánkon a komoly tanuláshoz az összes szükséges feltétel biztosított: a tanári gárdát képzett szakemberek alkotják. Pedagógusaink kellő tapasztalattal rendelkező, képzett, vagy a feltörekvő, fiatal tanári generációhoz tartoznak. Ennek pedig óriási jelentősége van diákjaink sikeres jövője szempontjából, mivel a képzett szakembergárda optimális feltételeket biztosít azok számára is, akik az érettségi után tanulmányaikat egyetemen óhajtják folytatni.

Tanítási óránIskolánk iránt széles körben terjed az érdeklődés, úgyhogy ma már 8 járásból tanulnak nálunk diákok, csaknem 150 km-es körzetből. Befogadásukra 2004/2005-ös tanév elején nyílt meg az új, kétszintes kollégium. E fejlődés okait keresve megállapítható, hogy iskolánkon olyan attraktív szakokat tanítunk, amely végzős diákjaink számára a lehető legjobb feltételeket biztosítja úgy a belföldön, mint külföldön való biztos érvényesüléshez. 

Iskolánk szakmai profilja ilyen szempontból a megfelelőbb lehetőségeket biztosítja azzal, hogy ideális felkészülést tesz lehetővé a közeli, Nyitrai Konstantin Egyetemen és Mezőgazdasági Egyetemen, vagy a komáromi székhelyű Selye János Egyetemen, Budapesti Közgazdasági és Jogtudományi Egyetemen történő továbbtanuláshoz. Természetesen emellett még több nemzetközi, Európai Uniós programba is bekapcsolódunk.

Bővebben...

Biztos vagyok benne, hogy a 9. évfolyam megkezdése óta mind gyakrabban foglalkoztat az a kérdés, hogy az alapiskola befejezése után milyen iskolatípuson, és hol folytathatod tanulmányaidat úgy, hogy választásod megfeleljen személyes elvárásodnak, és jövőbeni terveidnek.

Bővebben...

130x150 ies logo1

Iskolánk nemzetközileg minősített oktatási intézmény. Ez napjainkban rendkívül fontos, hiszen a fejlett világ a globalizáció felé halad. Az országhatárok eltörlése folyamatban van...
Mindez szükségessé teszi a standardizációt azért, hogy az árucikkek és szolgáltatások minőségét mindenütt a világon egységes alapelvek, és követelmények alapján lehessen megítélni. Természetesen a nemzetközi standardokat a legfejlettebb országok állapítják meg, és elismerésüket a kevésbé fejlett országokban nagyon szigorú feltételekhez kötik.

Bővebben...

illusztrációs fotó

Úgy gondolom, köztudott, hogy a fejlett országokban mindenütt a világon a társadalom legmegbecsültebb, és egyben legsikeresebb emberei közé a vállalkozók tartoznak...

Bővebben...Copyright © 2006-2018 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin