Pivoda Réka 2-szer lett a 2. legjobb versenyző sakkban a XV. Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságon!

Bővebben...

Több hazai és magyarországi pályázat nyertese, 2003 májusától az International Education Society (IES) által nemzetközileg minősített intézmény, az alapminősítést a 2004/2005-ös tanévben sikerült megemelnünk, ez egy rohamosan fejlődő és emelkedő színvonalat jelent! A 2004/2005-ös tanévben egy elnyert pályázat jóvoltából felnőttképzési programot indítunk az iskolánkon szaktárgyakként oktatott tárgyakból (vállalkozástan, könyvelés, adminisztráció és levelezés, informatika, kommunikáció, menedzselés). A 2004/2005-ös tanévben az idegen nyelvi írásbeli érettségi vizsgákon angol nyelvből iskolánk országos szinten - a középiskolák között – a legjobb eredményt tudhatja magáénak. A 2005-ös esztendő végén egy Eurouniós pályázatot nyújtottunk be „Vállalkozás a gyakorlatban - diákszemmel” címmel, amely diákjaink további szakmai és általános felkészültségét hivatott biztosítani. A pályázatot a minisztérium pozitívan bírálta el. A program azóta sikeresen megvalósult.

További eredményeink:

Bővebben...

erettsegi 002

A 2008/2009-es tanév érettségi vizsgáin iskolánk diákjai és pedagógusai ismét szép eredményekkel büszkélkedhetnek. A Nyitra megyében működő középiskolák eredményeinek összesítésében két tantárgyból is kiemelkedő teljesítmények születtek iskolánkon.

A Nyitra-megyei Tanügyi Hivatal minden évben érdeklődő figyelemmel kíséri a középiskolák életének egyik legjelentősebb eseményének, az érettségi vizsgáknak a lefolyását, s annak eredményeit. Ezekről részletes elemzést készít, s az őszi kerületi szintű igazgatói értekezleten beszámoló formájában nyilvánosságra hozza. A tavalyi tanévben ismét a kiemelt iskolák között szerepelt az Alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola, mégpedig két tantárgy tekintetében is.

Bővebben...

2007. március 11-én, Budapesten, Esterházy János halálának 50. évfordulóján tartott emlékünnepségen vehette át iskolánk a megtisztelő Esterházy-emlékérmet.

Bővebben...Copyright © 2006-2024 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin