logo autobus 80x80Iskolánk meghívást kapott a Rákóczi Szövetség által idén 19. alkalommal meghirdetett "Felvidéki séták" elnevezésű programra, amelyet középiskolai ifjúsági szervezeteik számára szerveztek meg. A program célja a felvidéki városok, várak magyar vonatkozású kulturális és történelmi emlékhelyeinek felkeresése és megismerése.

Bővebben...

logo autobus 80x80Iskolánk a Határtalanul program keretén belül látogatott el Budapestre, a Szily Kálmán Műszaki Szakközépiskolába. A programban mindkét iskola részéről 25 diák vehetett részt. A kirándulás 2016. április 4-7-ig tartott.

Bővebben...

Gyakorlat2016. február 10-én tanulmányi kiránduláson vettek rész iskolánk I., II. és III. évfolyamos tanulói.

Bővebben...

BarlangászA Magyar Tannyelvű Magán-szakközépiskolában járt Alsóbodokon Peško Péter hegymászó, barlangász és magaslati munkás. Az iskola diákjainak így 2016. február 18-án, csütörtökön délután lehetőségük nyílott az iskola előadótermében meghallgatniuk Peško Péter úr előadását.

Bővebben...

logo korcsolya80x80Idén 15 év után végre megint Pozsony lehetett a „házigazdája” a Műkorcsolya Európa Bajnokságnak. A mi iskolánk is azon szerencsés iskolák egyike közé tartozik, aki részt vehetett ezen a fantasztikus és egyben hatalmas rendezvényen.

Bővebben...Copyright © 2006-2024 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin